Een collectief tussenjaar

Zo kun je ook naar afgelopen jaar kijken. Zelf kijk ik zo naar mijn eigen jaar. Ik had tijd voor andere dingen:

– nadenken over mijn toekomst en de toekomst van mijn onderneming (met Nieuwe Mores als resultaat ????)
– mantelzorgen voor mijn geliefde peettante ????
– klussen in huis en tuin ????

Workwise was het rustig. En dat lag ook aan mezelf. Ik kon het niet opbrengen om online trainingen te gaan geven. Het past niet bij wat ik doe en waar ik voor sta. Ik wil écht contact maken, vanuit verbinding. En ik zag dat gewoon niet gebeuren. De paar experimenten die ik in t begin van de eerste lockdown gedaan had vond ik niet succesvol. Dus geen vervolg aan gegeven.

Ik heb wel weer meer dan anders, mensen één op één begeleid. In coaching en supervisie. Op gepaste afstand en wandelend in het bos ???????? was dit prima te doen.

Dat heeft me ook geïnspireerd om weer meer individueel werk te doen. Weer een beetje terug naar de basis van hoe ik ooit begon! De diepte in met mensen om patronen te onderzoeken en te doorbreken. Om verder te komen.

????

Paula Meijer

Supervisie

Ethiek, zingeving en inclusie borgen in je bedrijfsvoering, bestuur en cultuur? Je vertrekpunt is dichterbij dan je denkt. Begin met Nieuwe Mores.

Coaching

Wil je groeien in je persoonlijke en professionele leiderschap? Door het vergroten van je zelfinzicht heb je invloed op je handelen. Leer dat bij Nieuwe Mores.

Training

Nieuwe Mores nodig in je team? Al in één dag een verbetering van de samenwerking mogelijk! Al vele teams gingen jullie voor. klik hier voor hun ervaringen.

Supervisie

Ethiek, zingeving en inclusie borgen in je bedrijfsvoering, bestuur en cultuur? Je vertrekpunt is dichterbij dan je denkt. Begin met Nieuwe Mores.

Coaching

Wil je groeien in persoonlijk en professionele leiderschap? Door het vergroten van je zelfinzicht heb je invloed op je handelen. Leer dat bij Nieuwe Mores.

Training

Nieuwe Mores nodig in je team? Al in één dag een verbetering van de samenwerking mogelijk! Al vele teams gingen jullie voor.

Wil jij je ook verder ontwikkelen in je persoonlijk en professionele leiderschap?

Maak direct een vrijblijvende afspraak. Je weet dan direct hoe Nieuwe Mores je kan helpen.