Over ONS

Nieuwe Mores gaat over zingeving en ethiek in leiderschap. Wij gaan met jou nét dat laagje dieper. Zodat jij het beste uit jezelf haalt.

Nieuwe Mores is in 2021 opgericht door Paula Meijer om het bewustzijn van mensen te vergroten en Nieuwe Mores een plek te geven in bedrijfsvoering, bedrijfscultuur en bestuur. Paula vertelt zelf hoe e.e.a. is ontstaan:

Een kleine 40 jaar geleden kreeg ik dit gedichtje in mijn poëzie album:

Poezie

Ik herken mezelf nog steeds in dit versje van Juf Rita. Al zie ik mijn leven echt niet alleen omrand met mooie versjes en schattige poëzie plaatjes. Ook ik heb mijn eigen pad, voorzien van de nodige hobbels en kuilen, te gaan. En sommige van die hobbels en kuilen maakte me al vroeg zelfstandig, onafhankelijk en bedachtzaam. Onderweg leerde ik op mijn eigen intuïtie vertrouwen.

De dingen in mijn leven, doe ik vol passie en overgave. In 1995 ging ik Milieukunde studeren. Ik had toen graag de eerste vrouwelijke minister van Milieu willen worden. Helaas was Magreeth de Boer mij voor, dus werd ik innovatieadviseur. Dat paste ook veel beter, zeg ik achteraf.

Mijn studie milieukunde heeft de basis gelegd in hoe ik naar de wereld kijk: dat alles met alles samenhangt. Als innovatieadviseur was dit een belangrijk principe in mijn begeleiding van ondernemers naar succesvolle innovaties en ook in mijn huidige begeleiding is dit nog altijd een belangrijk uitgangspunt.
Vanaf 2012 heb ik vanuit Helden op Reis, vele organisaties, bedrijven en professionals begeleid in het vergroten van hun leiderschap.

In 2021 heb ik  Nieuwe Mores opgericht. Omdat ik mezelf  toen eindelijk oud genoeg vond om met jou aan zingeving en ethiek in leiderschap te werken.

Onder de oppervlakte van leiderschap zitten krachtige bronnen die je kunt aanspreken. Als je in staat bent om contact te maken met je eigen innerlijke bron, kun je vanuit je eigen rijkdom jezelf steeds opnieuw inzetten. Je hebt jezelf in al je diepte immers altijd bij je.

En zo geef jij het ook weer door. Geven wij zin aan ons leven en maken we het leven mooier. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor anderen.

Ook zin in zin? Goeie zin begint bij goede koffie (volgens wijlen Renée Gudde). Daar ben je welkom voor! 

paula-profiel
PA301244
Paula Meijer

Hieronder staan onze collega’s met wie we vaak samenwerken en graag aan je aanbevelen: 

Voor een gezonde bedrijfscultuur als basis voor succes

Dé Outdoor Meeting Place

Een creatieve manier om tot wezenlijke strategische beslissingen te komen!

Open trainingen in persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap

Eenvoud en plezier in leren

Training voor gespreksleiders over morele dilemma’s

Contact

Ik ben benieuwd wat Nieuwe Mores voor mij kan betekenen.  

Bel Paula 06-16610593 of vul het contactformulier in. We maken een vrijblijvende afspraak.

Contact

Ik wil ook mijn eigen koers weer bepalen! 

Bel Paula 06-16610593 of vul het contactformulier in. We maken een vrijblijvende afspraak zodat jij weet hoe Nieuwe Mores je kan helpen.