Bijeenkomsten

Workshops

Een workshop over stressreductie nodig als meeting breaker? Je wilt een workshop over leiderschap van een dag(deel) als onderdeel van een groter programma? Of een strategiesessie als kick-off van een organisatieverandering? Ook dat kan Nieuwe Mores voor je doen. We stemmen graag met je af wat je wensen en verwachtingen zijn en zorgen voor een ervaring die het verschil maakt.Voor sommige workshops hebben we niet eens een zaaltje nodig, maar maken we gewoon gebruik van de inspirerende buitenruimte.

 

LEGO® SERIOUS PLAY®

De LEGO® SERIOUS PLAY® methode

Soms zetten we in workshops de LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP) methode in. Deze methode garandeert 100% deelnemerbetrokkenheid.

De LSP-methode is een gefaciliteerde denk-, communicatie- en probleemoplossende techniek voor organisaties, teams en individuen. Het is gebaseerd op uitgebreid onderzoek op het gebied van business, organisatieontwikkeling, psychologie en leren.

Voorbeelden waarbij LSP als methodiek ingezet kan worden:

 • sessies waarbij een gezamenlijk beeld, verhaal of visie moet ontstaan,
 • er een strategie voor een nieuw product of dienst moet komen,
 • er inzicht moet komen in de invloed van partnerorganisaties of juist van concurrenten,
 • of als er een duidelijke leidraad nodig is voor toekomstige besluiten.

 

Paula draagt met trots het certificaat voor het ontwerpen en faciliteren van LSP-sessies van de Association of Master Trainers .

Workshops met behulp van de LSP-methode zijn mogelijk vanaf één dagdeel (4 uur).

Hosting van events

Regelmatig wordt Nieuwe Mores gevraagd om evenementen, trainingen en expedities te organiseren en te begeleiden. Vaak gaat het dan over bijeenkomsten met betekenis, bijeenkomsten die doorwerking blijven hebben in de organisatie. Nieuwe Mores maakt je event authentiek en helpt, letterlijk, om wat buiten is naar binnen te halen.

Denk bijvoorbeeld aan betekenisgevende events als:

 • een 2-daagse summit over connectivity of samenwerking,
 • een event over leiderschap of innovatie,
 • een inspiratiebijeenkomst over inclusie.

 

Als je Nieuwe Mores inschakelt voor de (co)hosting van je event, heb je gegarandeerd een tot in de puntjes verzorgde ervaring.

Nieuwe-mores.nl presenteert Booking.com Connectivity Summit

Dagvoorzitterschap

“Je staat voor een uitdagende klus. Met je business unit, je team of je organisatie. Je weet dat je iets belangrijks te doen hebt. En je wilt ethiek & zingeving in leiderschap borgen in de organisatie. Daarmee geef je deze belangrijke aspecten een volwaardige plek. Soms twijfel je wat jouw juiste stappen zijn, in welke volgorde jij de zaken aan moet pakken of weet je niet zeker of je het hele complexe veld goed in kaart hebt.

Je kunt Nieuwe Mores inschakelen voor de gehele hosting van je event [link], maar we zijn ook inzetbaar om alleen als dagvoorzitter op te treden. Waarin onderscheidt Nieuwe Mores zich als dagvoorzitter? Een dagvoorzitter van Nieuwe Mores…

 • is verfrissend en verrassend,
 • zet aan tot nadenken,
 • zorgt voor gelijkwaardigheid en verbinding tussen de deelnemers.

Onze dagvoorzitters zijn beschikbaar voor kleine groepen en voor grote bijeenkomsten. We zitten zowel nationale als internationale bijeenkomsten voor.

Je wilt Nieuwe Mores als dagvoorzitter? Bel of mail

Spreker

Andere sprekers


Regelmatig schakelen wij sprekers in om een event kracht bij te zetten. Typerend voor de sprekers in ons netwerk is dat zij zich altijd inzetten om het verschil te helpen maken. Denk dan bijvoorbeeld aan sprekers voor onderwerpen als:

 • Deep democracy
 • Change management
 • Waarom veranderen pijn doet
 • De kracht van een goede ‘branding’
 • Samenwerken als het lastig is

Schakel Nieuwe Mores in als je een spreker nodig hebt voor onderwerpen die je nét even verder brengen, voor onderwerpen die bewegen tot actie of verandering. We denken met je mee welke spreker het beste bij je past.

Paula Meijer, oprichter van Nieuwe Mores, als spreker

Paula deelt graag haar inhoudelijke expertise rondom ethiek en zingeving in leiderschap. Ze heeft een visie op hedendaags leiderschap – op leiderschap met een moreel kompas – en ze heeft een mening over ethisch handelen. Ook zet Paula graag een gloedvol betoog over psychologische veiligheid en grensoverschrijdend gedrag neer, een betoog waarmee ze aanzet tot handelen.

Ook is Paula een eigenzinnige ondernemer. In haar reis als ondernemer, beoefent ze zelf alles waarin ze mensen en groepen begeleidt. Een ondernemerspad met hobbels en kuilen, waar ze op een aansprekende manier over kan vertellen. Er is een podcast opgenomen over haar ondernemerschap die te beluisteren is op Spotify .

Nieuwe Mores een spreker voor je laten verzorgen? Bel of mail

Contact

Wij zijn ook toe aan Nieuwe Mores in ons team/ organisatie/ business unit/ …! 

Bel Paula 06-16610593 of vul het contactformulier in. We maken een vrijblijvende afspraak. 

Contact

Ik wil ook mijn eigen koers weer bepalen! 

Bel Paula 06-16610593 of vul het contactformulier in. We maken een vrijblijvende afspraak zodat jij weet hoe Nieuwe Mores je kan helpen.