Hoe het ooit begon.

paula-profiel
compass pole

Een kleine 40 jaar geleden kreeg ik dit gedichtje in mijn poëzie album:

Poezie

Ik herken mezelf nog steeds in dit versje van Juf Rita. Al zie ik mijn leven echt niet alleen omrand met mooie versjes en schattige poëzie plaatjes. Ook ik heb mijn eigen pad, voorzien van de nodige hobbels en kuilen, te gaan. En sommige van die hobbels en kuilen maakte me al vroeg zelfstandig, onafhankelijk en bedachtzaam. Onderweg leerde ik op mijn eigen intuïtie vertrouwen.

De dingen in mijn leven, doe ik vol passie en overgave. In 1995 ging ik Milieukunde studeren. Ik had toen graag de eerste vrouwelijke minister van Milieu willen worden. Helaas was Magreeth de Boer mij voor, dus werd ik innovatieadviseur. Dat paste ook veel beter, zeg ik achteraf ;-).

Mijn studie milieukunde heeft de basis gelegd in hoe ik naar de wereld kijk: dat alles met alles samenhangt. Als innovatieadviseur was dit een belangrijk principe in mijn begeleiding van ondernemers naar succesvolle innovaties en ook in mijn huidige begeleiding is dit nog altijd een belangrijk uitgangspunt.
De afgelopen 10 jaar heb ik vanuit Helden op Reis, vele organisaties, bedrijven en professionals begeleid in het vergroten van hun leiderschap.

En nu sla ik een vernieuwde weg in. Met Nieuwe Mores. Omdat ik mezelf eindelijk oud genoeg vind om met jou over zingeving en ethiek in leiderschap te werken.

Onder de oppervlakte van leiderschap zitten krachtige bronnen die je kunt aanspreken. Als je in staat bent om contact te maken met je eigen innerlijke bron, kun je vanuit je eigen rijkdom jezelf steeds opnieuw inzetten. Je hebt jezelf in al je diepte immers altijd bij je.

En zo geef jij het ook weer door. Geven wij zin aan ons leven en maken we het leven mooier. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor anderen.

Ook zin in zin? Goeie zin begint bij goede koffie (volgens wijlen Renée Gudde). Daar ben je welkom voor! 

Paula Meijer
paula-profiel

Contact

Ik ben benieuwd wat Nieuwe Mores voor mij kan betekenen.  

Bel Paula 06-16610593 of vul het contactformulier in. We maken een vrijblijvende afspraak.

Contact

Ik wil ook mijn eigen koers weer bepalen! 

Bel Paula 06-16610593 of vul het contactformulier in. We maken een vrijblijvende afspraak zodat jij weet hoe Nieuwe Mores je kan helpen.